Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga!

A ONE Fashion Budapest csapata különleges inspirációt merített a tehetséges magyar tervezők tavaszi-nyári kollekcióiból. Izgalmas előkészületek után elkészítették a showroom legelső, tavaszi-nyári divatanyagát. Első, ilyesforma bemutatkozásukat az előzetes tervek szerint, különleges anyagnak képzelték. Nem kevesebb, mint öt elképesztő szépségű modellel és Ráday utcai showroomban megtalálható tervezők tavaszi kollekcióival készítették a képeket.

Hazai viszonylatban egyedi koncepció alapján készítették el legelső, hivatalos divatanyagukat - 5 modell egy divatanyagban egy képen, nem megszokott a magyar divatéletben. Ehhez társult a kivételes szépségű, történelmi hangulatú helyszín, a Budai Várnegyed. A nap folyamán egészen különleges megvilágításba kerültek a már jól ismert helyszínek. A tavaszi kollekciók élénk színei és az öt lány mosolya felpezsdítette az életet a csendes kis utcák, padok és terek körül.Nyolc helyszínt választottak, amihez modellenként is nyolc különböző look társult. A negyven különböző szett-variációt a ONE Fashion Budapest egyik tulajdonosa és egyben stylistja, Décsi Juli állította össze, asszisztense, Bíró Barbara segítségével. A ONE Fashion Budapest showroomjában megtalálható tervezők legtöbbje megtalálható a fotókon. Úgy, mint Anna Daubner, ANNAEVA, ARTEP, celeni, DORA ABODI, enjey, konsanszky, Mark Laufer, Mosskito, Szidónia Szép, Zoe Phobic, 1975. Továbbá láthatóak Balilla, GION, NYD, Souffle és Judit Takács kiegészítők, valamint a showroom egyetlen cipőtervezőjének darabjai, a rekavago magassarkúk és oxford cipők is.
Céljuk nem más volt, minthogy megmutassák, milyen változatosan variálhatók a magyar designerek darabjai. Minél színesebb a paletta, annál izgalmasabb lehet a végeredmény. Ez pedig az elkészült képeken is egyértelműen megmutatkozik.A smink nélkül is csodaszép lányokból fantasztikus, karakteres modelleket varázsolt a smink és haj stáb, Vinkó Ágnes, Kiss Csilla Panka és Skrionya Sára. A vidám és tehetséges modellek, Aliz, Eleni, Janka, Pepe és Noémi az Art Models ügynökségtől érkeztek. Várfi István (Pityke) kamerája előtt profin pózoltak, a helyszínváltások között pedig hangosan nevettek, viccelődtek és beszélgettek. Nem lehetett nem rájuk figyelni.Nem csupán a ONE Fashion Budapest csapata vélekedett így. Budapest egyik leglátogatottabb turista csomópontján készültek a képek, tehát rengetegen gyönyörködtek a lányokban. Sokan megálltak, és maguk is lefotózták a gyönyörű modelleket.
Mivel a fotózási helyszínek nem csupán egymástól, de a bázistól, a Hilton Hoteltől is távol estek, így időspórolás céljából egyszerre két-két look is fotózásra került. A szükséges 10 outfittet és a hozzá tartozó kiegészítőket helyszínről helyszínre szállította a csapat. A szabadtéri átöltözés okozott izgalmas pillanatokat, azonban a lányok ismét profik módjára kezelték a helyzetet. Szédületes látvány volt, amint öt magas, csodaszép modell az összeillő tervezői darabokban egyik helyszínről a másikra vonult a Budai Várnegyed történelmi miliőjében, mindezt a helyiek és a turisták szeme láttára.A jókedvű, de mégis profi és összehangolt munkáért köszönet jár a teljes csapatnak!
ONE Fashion,
Márky Anna
Galéria (13)
Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga! Elkészült a ONE Fashion első divatanyaga!