Central European Fashion Days 2014

Évek óta minden magyar fashioniszta azt a napot várja, amikor végre Budapest is bekerülhet a divat fővárosainak sorába. Korábban már voltak szuper kezdeményezések, azonban idén minden eddiginél közelebb kerülünk a célhoz. A Design Terminál hazai és nemzetközi összefogás mellett rendezi meg a régió legrangosabb divateseményét, a Central European Fashion Days-t október 3-5. között a Városligeti Műjégpályán.

A Central European Fashion Days-t (CEFD) idén második alkalommal rendezi meg a Design Terminál október első hetében. Ezúttal azonban a rendezvény szakmai stábjához csatlakozik a Toni & Guy Fashion Week Budapest csapata is. Az összefogás célja, hogy a magyar és a közép-európai régió tervezői közösen, egy nemzetközi platformon mutassák be legújabb kollekciójukat.
 
Nemzetközi szinten az eseményt a divatvilág egyik legmeghatározóbb piaci szereplője - többek között a New York- és a Berlin Fashion Week-ért is felelős - IMG Fashion támogatja. Nem csupán nevüket, de a tőlük megszokott, kiemelkedő szakmai színvonalat is adják. Így idén a CEFD végre bekerül a legnagyobb nemzetközi divathetek naptárába.

Örömmel tudatjuk veletek, hogy ennek a szuper kezdeményezésnek a ONE Fashion csapata is részese lesz, ugyanis a CEFD hivatalos pop up showroomjával készülünk a Hotel Nomuriban. Hiszen tudjátok, ha magyar divat, akkor ott a helyünk! :)

Most pedig lássuk, milyen programokra látogathattok el hétvégén…

A kifutón 4 ország összesen több mint 30 tervezője képviselteti majd magát a több ezer fős nemzetközi közönség előtt.
Az elmúlt években már-már hagyománynak számító Gombold újra! Közép-Európa öltözéktervezői pályázat döntőjét is megtekinthetitek majd, ahol idén először a magyarok mellett a visegrádi országok (Csehország, Lengyelország és Szlovákia) legtehetségesebb divattervezői is bemutatkozhatnak.
A bemutatók mellett szakmai konferenciákon és egy Smart Fashion kiállításon is részt vehettek.

Fashioniszták! Ne keressetek tovább, megvan a tökéletes hétvégi program!
Várunk benneteket a CEFD kifutója mellett és az exkluzív buyer showroomban! ONE Fashion,
Márky Anna