​Heineken x CEFD Pop-up Store

Mint azt már tudjátok, piros betűs ünnep közeleg a magyar divatrajongók számára. Most azonban újabb hétvégi must-have programot ajánlunk!

A Central European Fashion Days és a Design Hét keretein belül megnyitja kapuit a hazai viszonylatban egyedülálló Heineken x CEFD Pop-up Store. A külföldi divathetek mintájára, a CEFD a Henineken Hungária Zrt.-vel karöltve megalkotta az október 3-tól 10-ig látogatható, elképesztő pop-up showroomot.

Ennek az elképesztő kezdeményezésnek a szervezéséből természetesen mi, a ONE Fashion csapata sem maradhatunk ki. Péntektől egy héten át várunk majd benneteket a Pop-up Store-ban, a Nomuriban. Kérdezz tőlünk bátran a ruhákról és tervezőikről, kérj öltözködési tanácsot! Mert, mi érted vagyunk!
Most testközelből láthatod, érintheted, sőt, akár meg is vásárolhatod a régió legtehetségesebb tervezőinek Őszi/Téli 2014-15-ös kollekcióit. Sőt, ez alkalommal a Gombold újra! külföldi designereinek stílusos, extravagáns darabjai is elérhetőek lesznek.

Külön meglepetéssel is készültünk Nektek! A Pop-up Store-ban debütál Doridea tervezőnőjével közös gyermekünk, a Doridea for ONE Fashion ékszer kollekció!
Ha mindez nem lenne elég, a helyszínen Heineken minibárral és izgalmas workshopjainkkal várunk. A magyar divatélet kiemelkedő egyéniségei kivételes témákban osztják meg gondolataikat. Kérdezz tőlük, beszélgess velük, kukkants a kulisszák mögé!

 
OKT.7. KEDD 19:30 @NOMURI
Téma: A Social Media, az online kommunikáció és a divat háromszöge
1. Kerekasztal beszélgetés Csalár Bencével, a Maison blog bloggerínájával, Bitay Andival és Lendvai Lilla, stylisttal.  

OKT.8. SZERDA 19:30 @NOMURI
Téma: Bloggerek egymás közt – Beauty blogolás, outfit alkotás és men’s style

2. Less be Masni Blog szerzője, Meyer Eszter-Virág, Brush szerkesztője Németh Bianka és Andrej Mendler blogger baráti beszélgetéseibe!
 

Végül, de nem utolsó sorban érkezzenek a Pop Up Store magyar tervezői:

- DORA ABODI - A tervezőnő nemrég a London Fashion Week-en debütált, ahol zajos sikert aratott legújabb kollekciójával. Elegancia, szenvedély, egyediség.
- INER - A 2013-as Central European Fashion Days különdíjasa, 2011-ben pedig a Gombold Újra - Divat a magyar! pályázat I.helyezett tervezője
- KONSANSZKY - Férfias, sportos vonalak és női sziluettek különleges elegye. Kifinomult szabásvonalak, innovatív megoldások.
- CELENI - Mottó: a nőiesség örök. Ennek fényében, Celeni imádott darabjai egytől egyig hordható, előremutató, változékony és simulékony darabok.
- GION - Hagyományos kézműves technológiával készített bőrtáskák. Időtálló darabok, limitál kiadás, kiváló minőség.
- ARTEPküldetése hordható, elegáns és egyúttal nagyon innovatív ruhák megalkotása, a nőies sziluettek és letisztult vonalak által, melyekben a nők igazán magabiztosnak és különlegesnek érezhetik magukat.

... és a külföldi, a Gombold újra! kifutóján is bemutatkozó tervezők:
- MARDOROR
- BALAS

- PAJONK
- RETART
 

Találkozzunk a Heineken x CEFD Pop-up Store-ban, a Nomuriban!


Várunk szeretettel!