Termékszűrő
 • Viselet
  • Smart Elegant
  • Streetwear
 • Kategória
  • Övek
  • Táskák
  • Ékszerek
 • Szín
  • fekete
  • ezüst
 • Ár
Trendlevél
* E-mail cím:
Elolvastam, megértettem és elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót.

Delacier

DELACIER egy extravagáns ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született. A márka filozófiája legjobban a kísérletezésben, újításban és meghökkentésben csúcsosodik ki, mindezt nyers mégis minimalista elemekkel tarkítva. A kollekciókban az időtlen értékállóság a kifinomult eleganciával találkozik. Az ékszerek mellett az extrém látványdarabok is szerves részeit képezik a kollekcióknak, amelyek a márka karakteres futurista vonalát erősítik.

A DELACIER termékek nem kor, hanem stílusfüggőek! Ez azt jelenti, hogy a DELACIER nő kiforrott karakterrel, egyedi ízlésvilággal rendelkezik, magabiztos és céltudatos életérzést tükrözve. Ezekhez a tulajdonságokhoz kitűnően választja ki magának a legmegfelelőbb DELACIER ékszert. Legyen az egy erőteljes nyakpánt, vagy egy finomabb vonalvezetésű fülbevaló. 

A márkát Domokos Dóra alapította a Mod'ART International Hungary divattervező szakának elvégzése után 2013-ban. "A diploma kollekcióm tervezésekor kristályosodott ki, hogy az acéllal, mint alapanyaggal szeretnék a továbbiakban foglalkozni. Az acél felhasználása természetes kiindulási alap volt számomra, hiszen a családi vállalkozásunk ipari méretű fémmegmunkálással foglalkozik már 20 éve. Gyerekként szívesen töltöttem az időmet a műhelyben, ahol a legkülönfélébb ipari technológiákat és alapanyagokat fedeztem fel. Később ezekhez a gyerekkori élményekhez nyúltam vissza, ezek adták tervezői látásmódom legfőbb táptalaját, így alkottam a DELACIER hangulat- és látványvilágát."

ListaRács
ALEA
A szálcsiszolt acélból készült karperec játékos formája miatt igazán különleges viseletet biztosít minden alkalomra. A felületén található cérnaminta minden esetben egyedi és kézzel készül, ezzel hangsúlyozva tulajdonosa egyéniségét. Az acél rugalmasságának köszönhetően karperecünk nagyon könny..
 
14.850 HUF
ALDA
Ez a szálcsiszolt acélból készült karperec igazán különleges viseletet biztosít minden alkalomra. A felületén található cérnamintázat minden esetben egyedi és kézzel készül, hangsúlyozva tulajdonosa egyéniségét. Az acél rugalmasságának köszönhetően nagyon könnyen állítható és csuklóra formázható..
 
16.500 HUF
ADA
Ez az alkalmi táska valódi bőrből készült, melynek felületén kézzel applikált acélbetét található. A fémrészlet sajátossága, hogy a felületén lévő cérnakép mintázat minden esetben kézzel készül és megismételhetetlen. Így sohasem készül két egyforma termék, ezzel hangsúlyozva tulajdonosa egyéniségét...
 
68.000 HUF
MOG
Szálcsiszolt acél karperec valódi bőrrel társítva. Az állítható méretű ékszert a cérnakép technika varázsolja izgalmassá. Size Max. hosszúság: 16 cm Szélesség: 2 cm   ..
 
14.900 HUF
SEARY
Szálcsiszolt acél karperec valódi bőrrel társítva. Az állítható méretű ékszert a cérnakép technika varázsolja izgalmassá. Size Max. hosszúság: 16 cm Szélesség: 3 cm   ..
 
16.990 HUF
CAX
Extravagáns bőr és acél fúziójából született fülbevaló, melyet a felületén található cérnakép technika varázsol különlegessé. Méret Max. hossz: 15 cm Max. szélesség: 3,5 cm   ..
 
17.500 HUF
FLO
Az egyik legnépszerűbb nyakpántunk, melynek asszimetrikus formáján izgalmasan rétegződő cérnaminta található. A minta minden esetben egyedi és megismételhetetlen, ezzel hangsúlyozva viselője egyéniségét. Az acél rugalmasságának köszönhetően könnyen formázható. Méret Belső átmérő: 13 cm ..
 
32.450 HUF
KALA
Ez a minimalista stílusú nyakpánt tökéletes alkalmi kiegészítő. Az egyedi megmunkálású acél vázat cérnakép technika borítja, amely minden darabon más és más, ezzel hangsúlyozva viselője egyéniségét. Az acél rugalmasságának köszönhetően könnyen formázható. Méret Átmérő: 12 cm Max. szé..
 
29.900 HUF
FRINGE
Ez a minimalista stílusú nyakpánt tökéletes alkalmi kiegészítő. Az egyedi megmunkálású acél vázat cérnakép technika borítja, amely minden darabon más és más, ezzel hangsúlyozva viselője egyéniségét. Az acél rugalmasságának köszönhetően könnyen formázható. Méret Átmérő: 12 cm Max. szé..
 
10.990 HUF
ANA
Az öv különlegessége a közepén elhelyezkedő térbeli forma. A háromszöget egyedi, kézzel készített cérnamintázat fogja közre, amely nagyszerűen vonzza a tekintetet. Az öv az acél és a bőr kombinációjából született, így biztosítva a kényelmes viseletet. Méret: Az öv 4 méretben állítható! Min. deré..
 
47.850 HUF