Termékszűrő
  • Viselet
    • Smart Elegant
    • Streetwear
Trendlevél
* E-mail cím:
Elolvastam, megértettem és elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót.

Mandragora

Scherfel Nóra, a Mandragora márka megálmodója és tervezője egészen kiskorától kezdve rajzol és vonzódik a vizuális kultúra, valamint a divat világához. Tehetségét édesapjától örökölte, aki orvosi pályája mellet festőművészként is tevékenykedett. Nóra a Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után közel tíz éves tapasztalatra tett szert a nemzetközi marketing területén, majd kisfia születése után teljesedett ki kreativitása, amikor egy szerencsés találkozásnak köszönhetően cipőtervezéssel kezdett el foglalkozni. Olaszországi utazásai, valamint a cipőkészítés varázslatos világa inspirálta a Mandragora cipők megalkotására, melyek egyediséget és természetességet sugároznak.
„Szenvedélyesen vágytam arra, hogy olyan cipők szülessenek, melyek az esztétikai élmény mellett a komfortot is biztosítják viselőjük számára és persze nem jönnek szembe az utcán. Saját tapasztalatból tudom, hogy egy mai modern nőnek milyen sok szerepben kell megfelelnie nap-mint nap. Szüksége van egy olyan cipőre, mely tükrözi az egyéniségét és amiben jól érezheti magát, bárhová is viszi az útja.” Ennek szellemében alapította meg a Mandragora márkát 2017-ben, mely nevéhez méltóan varázslatos, természetes és különleges. Az élénk színek, az egyedi minták és a nőies formák jellemzik leginkább a Mandragora bevezető kollekcióját, melyek között az elegáns és a vagány darabok egyaránt megtalálhatóak.
A Mandragora cipők egytől egyik kézzel készülnek Budapesten, kiváló minőségű olasz és spanyol bőrből. A bélésbőr anyaga növényi cserzésű bőr, mely környezetbarát technológiával készül és anti-allergén tulajdonságokkal rendelkezik. 
A tervező termékei a boltunkban tekinthetőek meg.