Termékszűrő
  • Viselet
    • Smart Elegant
    • Streetwear
Trendlevél
* E-mail cím:

REKAVAGO

A REKAVAGO márka pontosan azt nyújtja, amit egy tökéletes cipőtől várunk: kényelmet, minőséget és szépséget egyszerre.

A márka névadó tervezőnője a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett és versenytáncos korában szerzett tapasztalatait és kreativitását ötvözve választotta a cipőkészítést szakmájának. A London College of Fashiont is megjárt művésznő fiatalos és kozmopolita látásmódjával 2005-ben indította el a REKAVAGO márkát.

Az egyedi cipőket készítő designer márka elsőként lépett a magyar piacra és az évről-évre növekvő, folyamatos kereslet hatására mára szezonális kollekciókkal is rendelkező prémium divatmárka lett – azonban a testreszabott cipők és a kiegészítőkre jellemző egyediség, kreativitás, valamint a tervező személyének kulcs szerepe továbbra is megmaradt.

A REKAVAGO értéke, hogy a márka lábbelijeit viselő hölgyeknek nem kell lemondaniuk a kényelemről egy gyönyörű cipő miatt. A kizárólag minőségi anyagokból gyártott termékek a városi nőkről kialakult képnek 
adóznak: a hölgyek, akik minden helyzetben szépek és csinosak akarnak maradni – akár magassarkút, akár balerina cipőt viselnek. A REKAVAGO cipők és táskák pontosan ennek az elvárásnak felelnek meg, miközben követik a legfrissebb divatirányzatokat.

A márka kreatív vezetője, Vágó Réka, személyében és munkájában is rendelkezik a közép-európai régióra és Magyarországra jellemző kreativitással, agilitással, kulturális hagyományokkal. A REKAVAGO egy igazi európai magyar márka.

A tervező termékei a boltunkban tekinthetőek meg.