Rólunk

A ONE Fashion Agency & Retail egy folyamatosan bővülő, magyar divattervezőket összefogó vállalkozás, mely 2013 nyarán indult el. Célunk a hazai tehetségek ismertségének és kollekcióik értékesítésének növelése webshopunkon és üzletünkön keresztül, mind a hazai, mind a külföldi piacokon egyaránt.

Budapesten a
Ráday utca 9. szám alatt található üzletünk, mely nem csupán boltként funkcionál, hanem közösségi helyként is. Különlegessége az egyedi shop-in-shop koncepció, mely megkönnyíti a kollekciók közti eligazodást és kellemes élménnyé teszi a vásárlást. Üzletünk gyakran ad otthon hazai divat eseményeknek, úgy mint például új kollekciók prezentálásához, shopping napokhoz és stílustanácsadás szervezéshez; így kíván teret adni a divatnak és rajongóinak a találkozásra.

Magazin rovatunkon keresztül létrehoztunk egy olvasói réteget, akik kíváncsiak és nyitottak a magyar tervezők kreációira, illetve a hazai és nemzetközi divat hírekre.
Online jelenlétünkkel és különböző megmozdulásokkal kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar divatszakma kiemelkedő eseményei, szereplői és pályafutásuk alakulása a lehető legtöbb emberhez, divatrajongóhoz eljussanak.
Nemrég indult kampányunk is ennek jegyében látott napvilágot #tegyélamagyardivatért név alatt, melyről bővebben is olvashatsz online Magazinunkon.

Ismerd meg a magyar divattervezők világát rajtunk keresztül, ahol folyamatosan új híreket olvashatsz a tervezőkről és megjelenéseikkel, kollekcióikkal kapcsolatban.

Légy naprakész velünk a magyar divat eseményeit illetően, és válogass akár üzletünkben, akár webshopunkon, a legjobb hazai designerek legújabb kollekciói közül!


“Vedd fel a magyar stílust!”
Décsi Juli & Dániel Orsi