Hey beach babes! Say hello to PHAIDRA!

Ha nyár, akkor vízpart. Ha vízpart, akkor kell egy szuper bikini. És, ha már bikini, mi azt mondjuk, PHAIDRA! Köszöntsétek a showroom új kedvencét!
A ONE Fashion nyáron sem hazudtolja meg magát. Mi hiszünk a magyar márkák és a stílus erejében. Éppen ezért két elképesztő magyar fürdőruha márkát csábítottunk showroomunkba, hogy stílusosan csobbanhassatok a hűs habokba.


Elsőként ismerjétek meg a PHAIDRA-t, amelyet Tisza Viktória alapított 2012-ben. A tervezőnő olyan nőknek készíti kollekcióit, akik számára fontos, hogy stílusosan hangsúlyozzák nőiességüket, érzékenyek a finom, letisztult formák iránt és szeretik a különleges, egyedi darabokat.

Egy évvel a kezdés után, 2013 júniusában elnyerte a WAMP hónap designere címet. 2014-ben pedig már több nemzetközi divatlapban is megjelentek fürdőruhái, többek között a British Vogue, a Glamour UK és a Condé Nast Traveller luxus utazási magazinban is. Darabjaiban ötvöződnek a klasszikusan elegáns jellemzők és a kortárs megoldások, a sportosan futurisztikus elemek. Szívesen alkalmaz szokatlan anyagokat az egyedi darabok elkészítésekor.

Az idei 2014-es tavaszi-nyári WATERPROOF kollekció a részben vízlepergető, hologrammos, lakkos és laminált felületű fürdőruhaanyagoktól válik különlegessé. Sportosan elegáns formák és hideg színek dominálnak. Valamint olyan apró részletek teszik még izgalmasabbá a kollekciót, mint a patenttal rögzíthető víztiszta PVC fólia kiegészítők.

Akár a csodás magyar tengernél, a Balaton partjain töltitek a nyarat, akár külföldre utaztok, mindenképp érdemes beszerezi egyet PHAIDRA fürdőruhái közül. Ezekben a darabokban nem maradhattok észrevétlenek, minden szem rátok szegeződik majd a homokos tengerparton.

Ne csak viseld, élvezd is a magyar stílust! ONE Fashion,
Márky Anna