Szolgáltatásaink

FASHION SHOW

A ONE Fashion Budapest vállalja, hogy kiemelkedő magyar divattervezők alkotásait egy csokorba szedve, egy izgalmas és hangulatos divatshow keretén belül tárja a nagyközönség elé! A szezon aktuális darabjait felvonultató divatbemutatón keresztül, az érdeklődők betekintést nyerhetnek az aktuális trendekbe és megnézhetik az egyedi ruhakölteményeket.

A széles stílusfelhozatalt bemutató műsor során, lehetőség nyílik közelebbről megismerni a hazai tervezők kollekcióit és a márkák stílusjegyeit. Közvetlenül juthatunk öltözködési tippekhez, hogy miként variálhatóak sokszínűen ezek a különleges darabok, legyen szó elegáns, hétköznapi vagy éppen extravagáns viseletről.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, az együttműködés részleteiért és további információért keress minket bátran az alábbi email címen: info@onefashionbudapest.com.
 


STÍLUSTANÁCSADÁS / STYLING

Eseményre készülsz? Tanácsra van szükséged? Nem érzed magabiztosan magad az általad választott ruhákban? Vagy csak ismerős a helyzet, hogy állsz a szekrény előtt, és fogalmad sincs, mit vegyél fel, mert úgy érzed nincs egyetlen göncöd sem?  Megmutatjuk, hogyan hangsúlyozd előnyös tulajdonságaidat, mi áll jól Neked, optikailag, hogy lehet trükközni a fazonokkal, milyen színeket, ruhadarabokat érdemes hordanod. Nálunk személyre szabott tanácsokat kapsz!EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK
 
A ONE Fashion Budapest nyitott minden olyan együttműködésre, mely témáját tekintve, segítheti a magyar tervezők szélesebb körben való megismerését vagy a magyar divat népszerűsítését szolgálja.  Különböző megmozdulásokkal kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar divatszakma kiemelkedő szereplői és pályafutásuk alakulása a lehető legtöbb emberhez, divatrajongóhoz eljussanak.  

Olyan partnereket keresünk, akikkel kooperálva kreatív ötletet vagy értékes aktivitást, megjelenést tudunk létrehozni és eljuttatni a célközönségek felé.  
Lehetséges együttműködési formák: banner elhelyezése az oldalon, barter megjelenések, közös nyereményjátékok, események és szponzoráció

Ha van ötleted vagy találsz kapcsolódási pontot a fent említetteteket illetően, mi minden ötletre nyitottak vagyunk, fordulj hozzánk bizalommal!Részletekért és további információkért, írj nekünk emailt az info@onefashionbudapest.com-ra!