Termékszűrő
  • Viselet
    • Smart Elegant
    • Streetwear
Trendlevél
* E-mail cím:

Wildpastel

 A Wildpastel márka 2011 nyarán egy formaruha tervezési projekt kapcsán kelt életre. Alapítói: Tóth Cecília Tünde és Garamvölgyi Eszter. A két tervező a Modart három éves divattervező képzésén találkoztak és kötöttek szoros barátságot. Előtte mindketten az élet más-más területén dolgoztak, majd úgy döntöttek, hogy követik álmaikat és divattervezést tanulnak.
A márka különlegességét és egyedi szemléletmódját a márka mögött álló tervezők adják. A szín és anyag kombinációik eltérnek a megszokott, napjainkban debütáló kollekciókétól. A márka öltözékeit a klasszikus és a laza elegancia jellemzi, melyek a tökéletes megjelenés mellett a praktikumot is magukban hordozzák. 

“A wildpastel a fiatal és a fiatalos, egyediségre vágyó nőknek készít öltözékeket. A wildpastel két designere különös figyelmet fordít a stílus és a kényelem összhangjára. Ruhadarabjaik jól beilleszthetőek a mindennapi viseletek közé. Olyan darabok kerülnek ki a kezük alól, amelyeket a saját gardróbjukba is szívesen beillesztenének.  A színeket bátran használják a fekete-fehér kombináció mellett találkozhatunk pink ruhákkal vagy sárga nadrágokkal. A különleges, egyedi mintáktól sem riad vissza a tervezőpáros, ezekkel is éreztetik a fiatalos és friss életszemléletet." 
A tervező termékei a boltunkban tekinthetőek meg.